Gratis DRUMMEDITATIE 

Met deze drummeditatie ga je heerlijk ontspannen terwijl je lichaam en geest ook nog eens opgeschoond wordt. Je kunt deze elk moment van de dag doen als je rust of ontspanning nodig hebt. Zoek een lekker rustig plekje voor jezelf waar je niet gestoord wordt. De meditatie kan zittend of liggend gedaan worden. Er is een moederdrum gebruikt voor deze meditatie. Tevens blijf je bij inschrijving op de hoogte van aanvullingen en leuke weetjes in onze blogs. Kom je meer te weten over onze andere activiteiten. Je verplicht je tot niets. Ga nu maar genieten van deze gratis drummeditatie.

N

Je ervaart wat een drum doet

N

Afschakelen van een drukke dag

N

Even de boel de boel laten

N

Een een momentje voor jezelf

Even kort over Gerard

Gerard is al meer dan 20 jaar bezig met het bewust beoefenen van sjamanistische rituelen. Hij heeft deelgenomen aan zweethutten en vuurlopen en daarna deze begeleid. Hij is zich gaan verdiepen in het sjamanisme en heeft zich deze levenswijze eigen gemaakt.

De drum is daarbij een belangrijk onderdeel in geworden. Gerard heeft al meer dan 1500 drums mogen maken. Verder heeft hij workshops gegeven waarin volwassenen en kinderen zelf hun drum konden maken. Hij heeft zich verdiept in het gebruik van de drum en dit heeft geleid tot deze training.

Samen met Ans heeft hij drummeditaties aangeboden waar mensen heerlijk op reis konden gaan in zichzelf en zich diep konden ontspannen. Nu willen ze deze aan jou kado doen. Zodat ook jij kunt gaan ervaren hoe een drum je tot rust brengt en hoe relaxed je hiervan wordt. Laat je meenemen in deze reis naar je innerlijke wereld. 

Dit is wat anderen vertellen

Ik wilde een drum kopen bij NatuurlijkZijn en het aanbod op de website was heel variërend. Toen viel mijn oog op de dag en weekend workshops om zelf een drum te maken en dit trok me nog meer. Ik heb een mooi weekend beleefd waar ik mijn drum heb mogen bouwen. Het was een intensief proces om tijdens het bouwen van de drum het leven erin te voelen komen.

De drum bespeel ik regelmatig na mijn werk om af te schakelen van de beslommeringen daar en om relaxed de avond in te gaan en daarvan te genieten.

Met de Drum Teachings heb ik verschillende nieuwe ritmes geleerd. Tevens waren de healingen en de gebruiken van de drum een welkome aanvulling. Deze informatie pas ik nu toe als ik healingen geef. Ik heb mezelf hier een mooi geschenk mee gegeven.

Stefan Fritsche

De workshop sjamanendrum maken verzorgd door Gerard en Ans is niet zomaar een drum maken.

Ik heb er geleerd om weer verbinding te maken met mezelf, geleerd waarom ik dingen doe die ik doe. Waar zitten de blokkades, Gerard en Ans hebben me handvaten gegeven om hiermee om te gaan in alle respect er is geen goed of fout er is alleen ZIJN.

Gerard heeft heel veel kennis hoe je een drum moet maken, in alle geduld wordt het heel duidelijk uitgelegd met veel humor.
Het handige spansysteem zorgt ervoor dat je je drum altijd op de juiste spanning hebt en dus altijd lekker blijft klinken.

Gerard en Ans hartelijk dank voor wat jullie gedaan hebben voor en met mij.

Roy van Nieuwenborg